- Престала сам да волим ноћни живот. Корона ме је одвикла од ноћног живота. Ја сам раније увек била неко ко воли да се изгрли са људима. Мислим да ми је то направило озбиљну забуну у мозгу. И не само мени, већ многима. Када сретнете неког, онда размишљате да ли смете да загрлите неког, да ли је тај неко примио вакцину и да ли ћете однети вирус кући, а опет не можете да робујете свим тим стварима, а опет сте свесни и свих бројки које свакодневно слушамо. Просто се суочавамо са тим да вирус корона уопште није наивна ствар - истакла је Душица.

Фото.Принтскин/Инстаграм/дусицајаковљевиц

 

- Ја сам се увукла у кућу до те мере да чак некада преспавам дан. Фали ми она стара Душица која је на једно "Ајде да изађеш!" говорила "Ајде!". Друг ми је скоро рекао: "Ја ћу доћи испред твоје зграде и ја ћу те чекати, па ти када изађеш!" - додала је Душица, која сматра да су и друштвене мреже и телефони ти који доводе до тога да се затварамо у себе:

- Ту су те друштвене мреже које нам стварају утисак да ми комуницирамо са људима и да одржавамо неке комуникацијске нивое, а ми се заправо затварамо у кућу и тај телефон до изнемоглости експлоатишемо. То је оно што ми се не допада, али што радим и сама.

- Мислим и да ме мало дрма анксиозност. Већ сам схватила да негде када се појавим да гледам у под и да гледам у даљину и да врло често не видим људе које познајем и онда им се случајно не јавим. Мислим да би мало требало човек да се избори са тим да не би отишао стварно у неку крајност - закључила је водитељка.

 

(Еспресо)

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".