- Злата ми је помогла да се удам за Сашу. На њеној свадби сам ја била та која је ухваила бидермајер. Одмах после тога удала сам се за Сашу - испричала је Сузана једном приликом.

Како је Злата раније признала, она и Саша су се први пут пољубили на прослави 18. рођендана Светлане Цеце Ражнатовић, 1991. године.

Фото: Д. Мишић

 

- Он је код Цеце дошао с концерта Хариса Џиновића и то с једном познатом певачицом с којом се тада забављао. Ја сам тај дан била кума на свадби у Вршцу и моја другарица Милица ми каже: 'Ајде, бре, Злато, да свратимо мало код Цеце. Сигурно је лудо'. Ја јој на то одговорим: 'Ма, где сад да идем тамо овако рашчупана, умазана, шминка ми се покварила.' Била сам никаква јер сам цео дан ђипала на свадби и само ми је то фалило да у пет ујутро идем на још једно весеље. Али, ето, убеди она мене и ми свратисмо - изјавила је она раније.

Фото: Лабудовић

 

Иначе, Злата је недавно у испричала сочне детаље из свог љубавног живота, те истакла да је сваког мушкарца тукла.

- Са сваким бившим сам се потукла, нисам трпела да ми попују. Шамарала сам их све када је долазило до свађе! И они су мене, морам да признам да је било занимљиво. Хасана, Мирка, Пеју и Поповића сам тукла и шамарала, али онако, женски, из страсти. Мало их пуцнем, а они уживају. Волели су те велике страсти - рекла је певачица за портал "Република".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".