Она је споменула и зашто поједине никада није поменула у јавности, иако је с њима била у вези, а на крају је имала и оштру поруку за бивше који су, како је рекла, "комплексаши".

- Код мушкарца прво приметим хигијену. Волим да је чист, да се не размеће брендовима, да није пушач, да се не хвали кога познаје у смислу 'ја сам добар са овим и овим' како би ме задивио, да не говори како ће ми завршити то и то, а кад ми треба нешто да га нема нигде. Волим ћутљиве, иако су ме такви највише коштали, почела је Кија.

Фото: Инстаграм принтскрин/ кијакоцкар

 

- Волим образоване, иако сам имала неке изузетке. Волим мистичне, пошто ја то нисам. Волим високе јер, ако смо сличне висине, изгледамо као, Боже сачувај, не знам како да се изразим, а да будем политички коректна! (смех) Ако се неки мушкарци питају због чега нису били представљени јавности, то је зато што смо били у истој равни што се висине тиче... Високи су били представљени јавности, а ниски су били за чување. Блам ме је што морам ово да кажем, али, искрено, они су били толико безобразни и хвалили су се што ме знају, ударали су ми на морал, тако да и ја сад могу без бојазни да кажем да ме је блам било да ме неко види с вама у јавности, оштро је поручила она.

- Кул су ми били овако, и површно је и глупо од мене што то причам, али, једноставно, нису ишли уз мене као појаве. Ја сам ћутала док су мишеви ударали по мом моралу, говорили како сам небитна, а за мном су секли вене, носили ми кофере, селили ме, помагали око свега, звали такси или били таксисти за мене, водили на романтичне вечере... Нисам никада ово хтела њима да кажем, јер су стварно били супер према мени, али пошто се сад због њих прича да ја служим за једну ноћ, ево и ја да кажем да су они служили да носе кофере и да ме возе. Свиђали су ми се у доба кад сам била с њима, али никоме од њих нисам била за једну ноћ, додала је певачица.

Фото: Инстаграм принтскрин/кијакоцкар

 

- Никада нисам била остављена. Преварена сам била, али чак ни тада нисам била остављена, него сам се једва извукла из свега тога. Извињавам се свима онима којима сам сломила срце у младости, свима осим овим комплексашима, закључила је Кристина.

 

(Пинк.рс)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".