Они су се возили моторним санкама ван стазе. Мајка мушкарца (39) који је возио моторне скије, потврдила је да се ради о њеном сину.

- Мог сина више нема! Тешко ми је, не могу ништа да кажем. Са њим је био још један другар који се налазио у близини непосредно пре него што ће се десити несрећа... Разумите ме, нисам у стању да причам - каже мајка настрадалог мушкарца.

Девојка која је страдала је из Новог Сада и студирала је Правни факултет Универзитета у Новом Саду. 

Фото: принтскрин друштвене мреже

 

Погинули мушкарац се у својим објавама на друштвеним мрежама представљао као неко ко воли планину и ко јако добро вози моторне санке. Како се сазнаје од пријатеља настрадалог мушкарца из Александровца, настрадали мушкарац је био власник сервиса за поправку моторних санки на Копаонику, пренела је “Република”.

Фото: Друштвене мреже

 

- Спасиоци су били ван радног времена и ван радног времена стаза, случајно су се нашли на лицу места. Затекли су их без знакова живота. Одмах су почели реанимацију и звали колеге које су у смени. Када су они стигли превезли су двоје пронађених младих лица санкама и табачем уз подршку Скијалишта Србије у траума центар, али није им било спаса - речено је раније.

БОНУС ВИДЕО:

У ПИКАПУ СТРАДАЛЕ ДВЕ ОСОБЕ: Први снимци са места тешке саобраћајне несреће код Никшића

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".