31.октобра 1999. године, дошло је до стравичне саобраћајне несреће на магистралном путу Подгорица-Цетиње када је погинуо певач популарне групе ''Монтенигерс'', Небојша Савељић Небо у 28. години.

Фото: Јутјуб принтскрин/Sputnjik Srbija

 

 

Наиме, аутомобил у ком се налазио Савељић је због неприлагођене брзине прешло на сурпотну страну, ударило у стену и од силине ударца се преврнуло и слетело у јарак, а поред певача, погинуло је још двоје људи, док је једна девојка тешко повређена.

Његов тадашњи колега, пријатељ, друг и члан групе, Игор Лазић, познатији као Ниггор, остао је без једног од најбољих пријатеља, са Небом је нестала и група, а Игор је наставио самосталну музичку каријеру, ипак, неретко се сети свог трагично настрадалог пријатеља и у данима који није овај, а на данашњи посебно, са тугом и сетом. Тако се и овог пута Лазић огласио на свом Инстаграм профилу и све подсетио на прерано угашени живот певача ког су сви волели и ког се сви и дан данас сећају.

 

 

- Година двадсет друга, осјећа се и даље туга, небо за Небом плаче, чујем га, све јаче и јаче. Небојша Савељић-Небо 31.10 1999-31.10.2021. - написао је Игор на својој друштвеној мрежи и многе расплакао.

Подсетимо, након што је Небо изгубио живот, Игор Лазић је снимио песму ''Не брже од живота''.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".