Она је сада говорила о својој каријери која је била веома турбулентна, али о недавном здравственом стању због којег је завршила у болници.

- Родила сам се са имунолошким дефектом и цео живот имам проблем са људима који имају неку врсту инфекција. Зато сам и одсуствовала са сцене често. Када сам завршила у болници, јако ме заболело то што ми се догодило, јер сам око себе гледала и друге људе. Моја различитост одбија људе и тера их ка мржњи. Слава ме је у неким моментима штитила, али у овом времену ми је одмогла. Имам здравствени проблем због ког морам да одлазим на болничке третмане, јер лекове морам да узимам интравенозно и често сам хоспитализована. Последњи пут, када сам примљена у болницу, доживела сам велико понижење и вређање. Одвели су ме на интензивну негу, којој не припадам, зато што сам ја покретни болесник, а добро знамо ко лежи тамо. Иако сам очекивала да ћу се вратити на одељење на коме сам била. Било ми је јако тешко да трпим вербалне увреде. Једна млада медицинска сестра ми је изговорила реченицу: „Ајде сад да нам певаш“, док друга одговара: „Не дај Боже, да нам она пева. То је особа коју не желим у својој близини“. Ја сам била изненађена, јер ја поштовање имам према свима и не дозвољавам да ме неко тако ословљава. Ја сам неко име у овој држави и добила сам признања за све што сам урадила – тврди Слађана Милошевић.

Фото: АТА имагес

 

 

- Потпадам под неким третман где ми је забрањено да излазим из собе, чак сам била закључана два дана. Све ствари су ми узете, од ципела до телефона. Моле ме да останем у болници из не зна се ког разлога. Једна једина анализа је рађена, због које је било потребно да лежим. Обећано ми је да ћу бити на том одељењу дан и да ће ме вратити на моје одељење, да могу да шетам и да се понашам нормално. Шест дана ми је било забрањено да сама обављам физиолошке потребе, а након тога сам одлучила да самоиницијативно напустим болницу. Учињено ми је велико зло – наводи певачица.

Слађана Милошевић, осамдесетих година важила је за једну од најлепших жена на рок сцени, писало се да је њен утицај био толико јак, да су обожаваоци покушавали и да изврше самоубиство. Певачица је потврдила ове наводе и открива да је у једном тренутку због тих дешавања, прекинула да се бави музиком.

- Нажалост, један се јесте убио. Тада сам прекинула турнеју и уписала се на ветеринарски факултет. Нисам се уопште бавила музиком више – закључила је легендарна певачица у емисији „Кец на једанаест“ на телевизији К1.

Подсетимо, у изјави за Курир певачица је признала да је на сопстевну одговорност одлучила да напусти здравствену установи, где је недавно била на лечењу.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".