Петар С. (56 ) умро је у страшним мукама од песничења и шутирања сина Зорана В. (21) према наводима комшије који је позвао полицију да пријави да је несрећни мушкарац убијен у Босуту.

Комшија Богосав испричао је детаље незапамћеног злочина у селу код Сремске Митровице. Тврди да је Немања К. у чијој кући је син убио оца за длаку избегао смрт.

- Злочин се десио око 23 сати. Ја сам ујутру у шест сати сазнао од Немање да је у његовој кући Перу Калеју, како смо га звали, убио син који се доселио код њега после много година. Казао ми је да је био сам у кући кад је чуо лупање капије и хаос у дворишту. Убрзо су му отац и син упали у кућу и почели пијани да се туку, покушао је да их уразуми, али је и он био пијан и схватио је да је Зоран у налету беса спреман и њему да науди па је побегао код друга у селу да тамо преспава. Кад се ујутру пре шест вратио кући на поду је затекао унакаженог Перу и дотрчао је код мене да ми каже. Рекао ми је да би и њега Зоран убио да није побегао - испричао је Богосав.

Додаје да је чим је од Немање чуо за злочин похитао у његову кућу да провери да ли је Петар преминуо или је само у несвести након батинања сина.

- Проверио сам да ли је Пера стварно мртав тако што сам га ногом ударио у табан. Видео сам да у њему више нема живота јер му је лице било потпуно улубљено, све је било убачено унутра, и нос, и очи, и уста, све. Позвао сам полицију која је стигла у седам и нешто. Отприлике сат времена после мог позива. Кад су обавили увиђај убицу су пронашли да спава у очевом кревету - испричао је Богосав.

РЕТКО ПРИЧАО О СЕБИ

Петар С. је у Босут дошао пре више од десет година. Неки су чули да има двоје, а неки троје деце са три различите жене.

- Ми смо му дали надимак Пера Калеја. Дошао је из Прахова у мајчину кућу. Мени је причао да се женио два пута. Он о себи није много говорио. Причали су да му је ћерка долазила у посету. Знам да је био стројар на броду илити машинац који се старао о мотору и да је радио у Хрватској. У нашем месту га нико није виђао са женама. Био се препустио. Страшно се угојио и запустио - истакао је Богосав.

Комшија тврди да је Немања К. пре доласка оца и сина и крвавог пира у његовој кући претходно долазио код њега.

- Немања је увече пре него су код њега упали Пера и син долазио код мене. Платио ми је дуг и узео пола литра ракије шљиве и отишао кући да легне. Кад не лези враже, упадоше дивљи и истераше питоме. Питао сам Немању јел им давао ракију, али он ми је рекао да нису седали него су дошли тукући се. Сломили су му астал, телевизор и штошта још по кући - препричава Богосав.

О убици Зорану сељани немају много сазнања осим што им је познато да је био страшно проблематичан и да наводно пије и дрогира се те да му је узор некадашњи београдски криминалац Кристијан Голубовић, а о чему сведоче и његове објаве на Фејсбуку.

- Кажу да је био на Косову, а неки причају и у иностранству. Оца је убио пошто су цело поподне и вече пили пиво испред продавнице у селу. Кад се продавница затворила Зоран је лупао на врата и раднице су њему и оцу рекле "идите у кафић ми не радимо више". Продали су им још пива и они су одатле отишли кући, а онда код Немање - казује комшија.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".