Висок је нешто више од једног метра и постао је интернет звезда када је почео да дели своје видео снимке на друштвеним мрежама, често исмевајући борце. Због дечијег изгледа је одмах привукао пажњу, а мало ко зна да он има 20 година.

Брзо је достигао астрономску популарност, а чак 6 милиона пратилаца има на Инстаграму. Његова популарност му је омогућила да посећује све више догађаја где су славне личности, а тако и његова популарност наставља да расте.

 

 

Овај пут, био је гост у једном подкасту где је упознао, ни мање, ни више него Мајка Тајсона, боксерску легенду и бившег шампиона. Није прошло дуго пре него што је настао снимак који је буквално запалио друштвене мреже.

 

 

Тајсон је симулирао бокс меч са Хазбулом пре него што је почео да га третира као дете. Подигао га је и кренуо да се претвара да му грицка уво, помињући борбу са Евандером Холифилдом. У тој борби је, тада, Гвоздени Мајк буквално одгризао уво противнику.

Публика је у коментарима буквално подивљала због понашања бившег шампиона. Једни су сматрали клип урнебесним, док су други осећали нелагоду због омаловажавања Хазбуле.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".