Али, оно што никако нису очекивали јесте да ће у возилу затећи дете. И то дете од само пет година.

Аутомобил се кретао тек 50 километара на сат док је ограничење било 110 км/х. Полицији је одмах нешто било сумњиво па су зауставили возило. Када су пришли возачу, имали су шта да виде. За воланом је седео петогодишњи дечак по имену Адриан који је украо кључеве аутомобила својих родитеља и одлучио да оде у Калифорнију и себи купи "ламборгини".

Дечак је заустављен 3,2 километра од своје куће, а возило је узео док га је чувала његова старија сестра јер су му родитељи радили. Но, сестра му је у међувремену заспала, а дечак је пронашао кључеве породичног аутомобила, узео новчаник и одлучио да оде у другу државу.

Срећом, није далеко стигао јер са три долара која је имао у новчанику не би могао да купи ни играчку "ламборгини", а пука је срећа да је и тако далеко дошао с обзиром на његове године.

Дечак је полицајцима препричао како се посвађао са мајком која му је рекла да му неће купити скупоцени аутомобил па је он сутрадан одлучио да оде у Калифорнију и купи га сам.

Његови родитељи касније су локалним медијима испричали да дечак никада није возио аутомобил и да ће убудуће кључеве чувати ван његовог дохвата. Овај необични случај догодио се у мају 2020. године.

БОНУС ВИДЕО: