Ali, ono što nikako nisu očekivali jeste da će u vozilu zateći dete. I to dete od samo pet godina.

Automobil se kretao tek 50 kilometara na sat dok je ograničenje bilo 110 km/h. Policiji je odmah nešto bilo sumnjivo pa su zaustavili vozilo. Kada su prišli vozaču, imali su šta da vide. Za volanom je sedeo petogodišnji dečak po imenu Adrian koji je ukrao ključeve automobila svojih roditelja i odlučio da ode u Kaliforniju i sebi kupi "lamborgini".

Dečak je zaustavljen 3,2 kilometra od svoje kuće, a vozilo je uzeo dok ga je čuvala njegova starija sestra jer su mu roditelji radili. No, sestra mu je u međuvremenu zaspala, a dečak je pronašao ključeve porodičnog automobila, uzeo novčanik i odlučio da ode u drugu državu.

Srećom, nije daleko stigao jer sa tri dolara koja je imao u novčaniku ne bi mogao da kupi ni igračku "lamborgini", a puka je sreća da je i tako daleko došao s obzirom na njegove godine.

Dečak je policajcima prepričao kako se posvađao sa majkom koja mu je rekla da mu neće kupiti skupoceni automobil pa je on sutradan odlučio da ode u Kaliforniju i kupi ga sam.

NJegovi roditelji kasnije su lokalnim medijima ispričali da dečak nikada nije vozio automobil i da će ubuduće ključeve čuvati van njegovog dohvata. Ovaj neobični slučaj dogodio se u maju 2020. godine.

BONUS VIDEO: