Пре неколико година Петра Дивац је отворила блог, где пише о себи, члановима породице, томе да је усвојена, школовању, као и о томе како види свет из своје перспективе.

Сада је решила да помогне онима који су усвојени, а имали су проблеме у животу због те чињенице.

- Ја сам Петра Дивац и ја сам усвојена! Одлучила сам да покренем пројекат "Усвојени за усвојене", зато што знам и на својој кожи сам осетила различите проблеме са којима се суочавамо ми који смо усвојени. Ако сте усвојени и желите са нама да поделите проблеме са којима се ви суочавате или просто желите да вас неко чује и разуме, молим вас, придружите се нашој групи да у атмосфери подршке разменимо искуства! Никада није касно за тражити помоћ - поручила је Петра Дивац.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

- Специјални људи се могу саосећати са нашим болом, али једино нас могу разумети само они који су осетили исти бол. Подршка такве врсте, када је неко у стању да вас стварно чује и разуме, је сама по себи исцељујућа. Године нису важне, осећај који носимо у себи и заједничко искуство је оно што нас повезује. Зато вас све позивамо да се пријавите у групу подршке- "Петра Дивац усвојени за усвојене" - пише у опису видеа који је на свој Инстаргам профил поставила Ана Дивац, Петрина мајка.

БОНУС ВИДЕО: