Након Оливериног порођаја, пар се разишао. Вук једно време није виђао ћерку, па се причало да нису у добрим односима. Репер је открио у каквим је сада однос са мајком своје ћерке Теоне и ћерком.

- Све је у најбољем реду, не видим зашто не би било. Ми имамо прелепо дете. Нама је првобитни циљ да је изведемо на прави пут. Иако ће људи рећи где ћеш ти тако ћелав и истетовиран да изведеш дете на прави пут, али мој имиџ је једна ствар, а другачији сам отац. Ја сам рецимо језиво строг отац, каква црна мезимица. Чим видим неке ствари које не ваљају у њеном понашању одмах то сечем у корену. Не воли ме баш највише због тога, јер сам ја тај лош полицајац - рекао је репер у емисији "Пулс Србије" на Курир ТВ и додао:

- Оља ме критикује када је у јавности ударим по пеленици због дивљања. Она ми говори, немој пред људима мислиће да је бијеш, мислиће да си ненормалан. Али мени то ништа не смета. То ми је прво дете које волим више од свега на свету и борићу се заједно са Ољом да она израсте у здравог, правог и нормалног човека - закључио је репер.

БОНУС ВИДЕО: