Броблеми са гласом су се јавили певачици пре три године. Никада јој није било тешко као сада: 

- Већ две или три године Рада с времена на време буквално не може да говори кад јој се деси овај здравствени проблем. Она то увек прегура на ногама или попије неку таблету да јој се отвори грло да би могла да ради, никада због тога није отказивала свирке - изјавио је извор близак певачици и додао да она није имала времена да се бави здрављем: 

- И пре би јој се десило да заврши на инфузији, па је гурала даље. Многи из њеног окружења су је терали да иде код лекара, али она је имала неки нереалан страх од тога у шта то све може да се изроди. Поготово након мајчине смрти не воли болнице нити ишта што има везе с докторима, с једне стране, а с друге, никада није дозволила да губи тезге да би ишла да се прегледа. 

 

 

Рада је после наступа за дочек 2020. године завршила на инфузији, а то је покушала да сакрије: 

- Већ су вас све обавестили?! Страшно сам се разболела - говорила је тада певачица уз оправдање да је здрава као дрен.

- Рада је тренутно на лечењу и мироваће неколико дана. Она је позната као велики професионалац који скоро никада није отказао ниједан наступ, зато разумемо оволико интересовање медија због отказаних наступа, али ипак нема разлога за страх, то је само прехлада и премор, који свакога могу да савладају. Хвала свима на бризи, много јој значи - рекла је Марија.

Рада се сама огласила на Инстаграму, а то је подгрејало сумње да је она у озбиљном здравственом стању: 

- Јако сам болесна, не смем да причам, не смем да макнем, морам да оздравим - поручила је Манојловићка у краткој видео-поруци када је већ отказала наступе.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: