Broblemi sa glasom su se javili pevačici pre tri godine. Nikada joj nije bilo teško kao sada: 

- Već dve ili tri godine Rada s vremena na vreme bukvalno ne može da govori kad joj se desi ovaj zdravstveni problem. Ona to uvek pregura na nogama ili popije neku tabletu da joj se otvori grlo da bi mogla da radi, nikada zbog toga nije otkazivala svirke - izjavio je izvor blizak pevačici i dodao da ona nije imala vremena da se bavi zdravljem: 

- I pre bi joj se desilo da završi na infuziji, pa je gurala dalje. Mnogi iz njenog okruženja su je terali da ide kod lekara, ali ona je imala neki nerealan strah od toga u šta to sve može da se izrodi. Pogotovo nakon majčine smrti ne voli bolnice niti išta što ima veze s doktorima, s jedne strane, a s druge, nikada nije dozvolila da gubi tezge da bi išla da se pregleda. 

 

 

Rada je posle nastupa za doček 2020. godine završila na infuziji, a to je pokušala da sakrije: 

- Već su vas sve obavestili?! Strašno sam se razbolela - govorila je tada pevačica uz opravdanje da je zdrava kao dren.

- Rada je trenutno na lečenju i mirovaće nekoliko dana. Ona je poznata kao veliki profesionalac koji skoro nikada nije otkazao nijedan nastup, zato razumemo ovoliko interesovanje medija zbog otkazanih nastupa, ali ipak nema razloga za strah, to je samo prehlada i premor, koji svakoga mogu da savladaju. Hvala svima na brizi, mnogo joj znači - rekla je Marija.

Rada se sama oglasila na Instagramu, a to je podgrejalo sumnje da je ona u ozbiljnom zdravstvenom stanju: 

- Jako sam bolesna, ne smem da pričam, ne smem da maknem, moram da ozdravim - poručila je Manojlovićka u kratkoj video-poruci kada je već otkazala nastupe.

(Republika)

BONUS VIDEO: