У ноћи за на нама одиграна је пријатељска утакмица Аргентине и Панаме, а свет је обишла прелепа слика са крцатог "Монументала".

Око 90.000 навијача певало је познату песму "Мућаћос" као химну пред почетак саме утакмице, док су играчи и стручни штаб "гаучоса" све то испратили са сузама у очима. 

Протекла ноћ у Аргентини била је ноћ суза и поноса, и дефинитивно нешто што се не виђа сваки дан у фудбалу. Аргентинци су још једном показали своју страст, као и чињеницу да живе за фудбал. На трибинама је било људи свих узраста и сви су једногласно певали током целог меча. 

Фото: Танјуг/АП

 

Фото: Танјуг/АП

 

Фото: Танјуг/АП

 

Треба рећи и да су највеће овације пред почетак меча добили двојица хероја нације - Лионел Меси и Анхел ди Марија, а славље није могло да прође без пиротехнике.

Уживајте у кадровима који следе:

 

 

Резултат ове утакмице био је у другом плану, али треба рећи да су "гаучоси" успели да савладају Панаму резултатом 2:0. Иако су Аргентинци били доминантнији и бољи тим током целе утакмице, први гол виђен је тек у 78. минуту, а стрелац је био Тијаго Алмада. Коначан резултат поставио је Лионел Меси минут пре истека регуларних 90 минута.

Фото: Танјуг/АП

 

БОНУС ВИДЕО: 

ПИКСИ ИЗАШАО ПРВИ И САЧЕКАО ИГРАЧЕ: Снимци са јутарњег тренинга репрезентације

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".