Зорица Накић и Боба Живојиновић и након краха брака остали су добри пријатељи, свако од њих отпочео је ново животно поглавље, а бивши супружници на прво место ставили су свога сина.

Фото: Архива Новости

 

 

Међутим, о Брени и Зорици много се годинама писало. Да ли је Брена крива за крах брака Филипових родитеља и како је Зорица поднела развод, често је била тема домаћих медија.

Па ипак, чињенице говоре у прилог томе да су Боба и Зорица тачку на свој брак ставили пре него што је пријатељство између Брене и Бобе прерасло у романсу. 1991. Боба и Брена љубав су крунисали браком, а неколико година касније Зорица је срце поклонила Иву Накићу, због кога се одселила у Сједињене Америчке Државе и подарила му двоје деце.

Обе породице Филипу су биле животни ослонац, услед чега су и задржали дивне односе. Међутим, својевремено се писало да Зорици смета када Брена Филипа ословљава сином, на шта је певачица јавности јасно ставила до знања истину.

 

 

- Филип је момак од тридесет година и потпуно разуме целу ситуацију. Имамо предиван однос. Никада у животу нисам желела да му заменим праву мајку. Али, кроз живот сам га третирала као мог сина, а тако сам га и називала - јасна је била Брена.

А истину о њеном односу са Зорицом само неколико година након ове изјаве потврдиле су фотографије са свадбе Филипа и Александре, на којима се јасно види да су изузтено присне.

Такође, својевремено је на свом Инстаграм профилу Брена објавила фотографију са породичног ручка на коме су Боби и њој друштво правили Иво и Зорица Накић.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

У опису фотографије писало је: "Ми породично", што је донекле и одгонетнуло питање о односу који по свему судећи многима може послужити као пример поштовања и разумевања две жене.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".