Zorica Nakić i Boba Živojinović i nakon kraha braka ostali su dobri prijatelji, svako od njih otpočeo je novo životno poglavlje, a bivši supružnici na prvo mesto stavili su svoga sina.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

Međutim, o Breni i Zorici mnogo se godinama pisalo. Da li je Brena kriva za krah braka Filipovih roditelja i kako je Zorica podnela razvod, često je bila tema domaćih medija.

Pa ipak, činjenice govore u prilog tome da su Boba i Zorica tačku na svoj brak stavili pre nego što je prijateljstvo između Brene i Bobe preraslo u romansu. 1991. Boba i Brena ljubav su krunisali brakom, a nekoliko godina kasnije Zorica je srce poklonila Ivu Nakiću, zbog koga se odselila u Sjedinjene Američke Države i podarila mu dvoje dece.

Obe porodice Filipu su bile životni oslonac, usled čega su i zadržali divne odnose. Međutim, svojevremeno se pisalo da Zorici smeta kada Brena Filipa oslovljava sinom, na šta je pevačica javnosti jasno stavila do znanja istinu.

 

 

- Filip je momak od trideset godina i potpuno razume celu situaciju. Imamo predivan odnos. Nikada u životu nisam želela da mu zamenim pravu majku. Ali, kroz život sam ga tretirala kao mog sina, a tako sam ga i nazivala - jasna je bila Brena.

A istinu o njenom odnosu sa Zoricom samo nekoliko godina nakon ove izjave potvrdile su fotografije sa svadbe Filipa i Aleksandre, na kojima se jasno vidi da su izuzteno prisne.

Takođe, svojevremeno je na svom Instagram profilu Brena objavila fotografiju sa porodičnog ručka na kome su Bobi i njoj društvo pravili Ivo i Zorica Nakić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

U opisu fotografije pisalo je: "Mi porodično", što je donekle i odgonetnulo pitanje o odnosu koji po svemu sudeći mnogima može poslužiti kao primer poštovanja i razumevanja dve žene.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".