Истрагом је утврђено да је Николић био пијан док је зверски тукао девојчицу.

- Дана 24. 3. 2023. године Вишем јавном тужилаштву Зајечар достављен је обдукциони записник Завода за судску медицину у Нишу, са закључком у коме се, поред осталог, наводи да је код детета П. В, смрт настала насилно, а наступила је непосредно услед престанка дисања и срчаног рада, узрокованог обимним јакостепеним повредама главе и последичним развојем јакостепеног отока мозга. Код детета су утврђене и друге повреде које све збирно представљају тешку телесну повреду опасну по живот - пише у саопштењу Тужилаштва.

Пијан тукао немоћно дете

Више јавно тужилаштво у Зајечару затражиће од стране Завода за судску медицину и вештачење механизма наношења повреда.

Фото: Фејсбук

 

- Вишем јавном тужилаштву Зајечар достављено је вештачење судског вештака др Мирјане Филимоновић, неуропсихијатра, која је у свом налазу навела да је окривљени Милош Николић у време извршења кривичног дела за које је осумњичен био у стању средњег пијанства, односно био је под дејством алкохола са количином алкохола у крви од 1,63 промила, дана 21. 2. 2023. године у 14.30 часова - пише у саопштењу.

Окривљени Николић ће бити упућен на неуропсихијатријско и психолошко вештачење у Специјалну затворску болницу у Београду, по наредби Тужилаштва.

БОНУС ВИДЕО: 

ОГЛАСИЛЕ СЕ СИРЕНЕ У КРУШЕВЦУ: Под НАТО бомбама су страдали цивили, мостови, куће

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".