Istragom je utvrđeno da je Nikolić bio pijan dok je zverski tukao devojčicu.

- Dana 24. 3. 2023. godine Višem javnom tužilaštvu Zaječar dostavljen je obdukcioni zapisnik Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, sa zaključkom u kome se, pored ostalog, navodi da je kod deteta P. V, smrt nastala nasilno, a nastupila je neposredno usled prestanka disanja i srčanog rada, uzrokovanog obimnim jakostepenim povredama glave i posledičnim razvojem jakostepenog otoka mozga. Kod deteta su utvrđene i druge povrede koje sve zbirno predstavljaju tešku telesnu povredu opasnu po život - piše u saopštenju Tužilaštva.

Pijan tukao nemoćno dete

Više javno tužilaštvo u Zaječaru zatražiće od strane Zavoda za sudsku medicinu i veštačenje mehanizma nanošenja povreda.

Foto: Fejsbuk

 

- Višem javnom tužilaštvu Zaječar dostavljeno je veštačenje sudskog veštaka dr Mirjane Filimonović, neuropsihijatra, koja je u svom nalazu navela da je okrivljeni Miloš Nikolić u vreme izvršenja krivičnog dela za koje je osumnjičen bio u stanju srednjeg pijanstva, odnosno bio je pod dejstvom alkohola sa količinom alkohola u krvi od 1,63 promila, dana 21. 2. 2023. godine u 14.30 časova - piše u saopštenju.

Okrivljeni Nikolić će biti upućen na neuropsihijatrijsko i psihološko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, po naredbi Tužilaštva.

BONUS VIDEO: 

OGLASILE SE SIRENE U KRUŠEVCU: Pod NATO bombama su stradali civili, mostovi, kuće

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".