Предраг Мики Манојловић, син глумачког пара Зорке и Ивана Манојловића, рођен је у Нишу 1950. године. Међутим, тог 5. априла није све ишло глатко, а славни глумац једва је остао жив. 

− Микија сам тамо родила, али и једва преживела порођај. Лекари су рекли да је то један од хиљаду случајева да и мајка и беба остану живи ‒ испричала је Манојловићева мајка у једном од ретких интервјуа које је дала.

Зорка и Иван Манојловић желели су велику породицу са шесторо деце, али је планове осујетила болест Микијеве мајке. Она је, наиме, добила туберкулозу, па је две године провела у кориту. Предрага је чувала бака Мари, Францускиња.

Фото: М. Лабудовић

 

 

Мики Манојловић дете је позоришта, а тај чаробни свет завео га је у најранијем узрасту. 

− У нишком позоришту имали смо све, чак и топлу воду. Пресвлачила сам га и дојила у гардероби, у паузама. Мики је дете позоришта. Све смо подредили његовом срећном детињству. Мој син је увек имао доручак, ручак и вечеру. И нашу љубав. Знало се: кућа, позориште, кућа. Нисам хтела славу, а дете да ми се дрогира. Био је скроман толико да ме је нервирао. Одемо у посластичарницу и ја га питам шта ћеш, сине, да купи мајка, а он каже воду. Какву воду, изнервирам се ја, а у суштини смо и Иван и ја такви, скромни. И наш Мики је стварно био и остао једно нормално, скромно биће – говорила је Микијева мајка.

(Hello)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".