Ивана је са супругом Предрагом Мирковићем створила право мало богатство. Купили су имање и саградили две куће. Причало се да је певачица искеширала пола милиона евра, а у предузетничким водама је већ 15 година.

- Увек сам размишљала да ми који се бавимо музиком, поготово жене, не знамо када ће то стати. Мој Пеђа је увек желео да има викендицу, да буде ван града и на крају смо се одлучили за место пет километара од Златибора. Да буде ван града, где је нетакнута природа. Трчкарају дивљи коњи и прелепо је... То смо узели за нас, за породицу и пријатеље, а у перспективи да буде и неки бизнис. Лепо је - изјавила је певачица, па се осврнула на свој однос са невенчаним мужем Предрагом са којим је у љубави од 2008. године. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

- У почетку је било: "Има времена", а сад нема поенте за свадбом. Имамо дете, имамо заједницу која је ванбрачна. Сада, кад бисмо се венчали, као, чему то? Много је битније имати складну заједницу и породицу од једног папира. Ја сам одмах била запрошена и тада нам је било битно да се скућимо. Кренули смо са станом на Алтини у Земуну. Мало-помало. Било нам је битније да функционишемо добро приватно и пословно јер смо ми и приватни и пословни партнери. Дете као апсолутно најбитнија ствар једне такве заједнице. Круна је опасница, има свој карактерић, који је више татин. Обожава музику, видећемо да ли има гласа, прерано је.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: