Ivana je sa suprugom Predragom Mirkovićem stvorila pravo malo bogatstvo. Kupili su imanje i sagradili dve kuće. Pričalo se da je pevačica iskeširala pola miliona evra, a u preduzetničkim vodama je već 15 godina.

- Uvek sam razmišljala da mi koji se bavimo muzikom, pogotovo žene, ne znamo kada će to stati. Moj Peđa je uvek želeo da ima vikendicu, da bude van grada i na kraju smo se odlučili za mesto pet kilometara od Zlatibora. Da bude van grada, gde je netaknuta priroda. Trčkaraju divlji konji i prelepo je... To smo uzeli za nas, za porodicu i prijatelje, a u perspektivi da bude i neki biznis. Lepo je - izjavila je pevačica, pa se osvrnula na svoj odnos sa nevenčanim mužem Predragom sa kojim je u ljubavi od 2008. godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

- U početku je bilo: "Ima vremena", a sad nema poente za svadbom. Imamo dete, imamo zajednicu koja je vanbračna. Sada, kad bismo se venčali, kao, čemu to? Mnogo je bitnije imati skladnu zajednicu i porodicu od jednog papira. Ja sam odmah bila zaprošena i tada nam je bilo bitno da se skućimo. Krenuli smo sa stanom na Altini u Zemunu. Malo-pomalo. Bilo nam je bitnije da funkcionišemo dobro privatno i poslovno jer smo mi i privatni i poslovni partneri. Dete kao apsolutno najbitnija stvar jedne takve zajednice. Kruna je opasnica, ima svoj karakterić, koji je više tatin. Obožava muziku, videćemo da li ima glasa, prerano je.

(Informer)

BONUS VIDEO: