Како своју приватност не жели да дели на тацни, мало је познато да је још како двадесетпетогодишњакиња на свет донела сина Северина, док је бивши муж Индире Радић и данас права мистерија за јавност.

Да је деведесетих година прошла кроз веома тежак животни период открила је својевремено у једном интервјуу за домаће медије, а тема које се дотакле управо је бивши муж Индире Радић чији је идентитет непознат, а са којим се након развода борила око старатељства за сина којег је он одвео, те је једва успела да га врати.

- Мој живот, поготово у том периоду, био је пун трња, изазова, искушења, суза, туге, бола. Ишла сам и борила се као морепловац. Да сам била слабић и кукавица, не бих опстала. Мој бивши је сам узео дете, тад сам хтела да умрем. Када је завршено суђење и у Босни и у Србији, син је припао мени - рекла је певачица у својој исповести тада и објаснила шта је пресудило да му, после свега, опрости:

- Мој бивши муж није који моли, иначе да јесте и даље бисмо били у браку и били бисмо заједно. Пошто нас је наш син повезао у периоду када је он већ постао одрастао човек, када је хтео да се ожени, онда смо се ми нашли као родитељи и ту сам ја наравно преко свега прешла. Сама сам себи рекла, не могу да заборавим, али јесам заборавила. Најважније да је мој син велики одговорни мушкарац, који брине о породици, један диван човек, и поносна сам на њега. Он има дивну женицу која је дошла из Русије и пресрећна сам што могу да кажем да сам добила ћерку коју сам одувек желела - испричала је Индира за домаће медије.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО: