Како се сазнаје, дете је по доласку у болницу било дехидрирано, изгладнело и запуштено, да када су је видели дежурни доктори сви су заплакали!

Према информацијама, бригу о девојчици је преузело Прихватилиште за децу, након што је примљена у болницу када ју је полиција затекла затворену у стану у којем је живела са оцем.

 - Она је била у стану са оцем који јој је повремено давао храну. Девојчица је по доласку у болницу била јако лоше, дехидрирана, неухрањена. Када су јој доктори дали да једе изгледала је као да није ништа јела месецима. Да је остала у том стању још пет дана, питање је да ли би преживела - каже извор упознат са случајем.

Девојчица је била премршава за свој узраст.

Фото: Новости

 

Подсетимо, језив случај злостављања детета откривен је када је Београђанка И. Л. пријавила у полицијској станици Палилула да је муж У.П. брутално тукао, као и да већ дуже време држи своју ћеркицу као роба.

Фото: Новости

 

Мајка је имала видљиве повреде, а према првим информацијама жена је изјавила да ју је невенчани супруг главом ударио у нос и да је тако задобила прелом.

- Она је испричала да ју је ударио главом у главу и да мисли да јој је сломио нос. Тада је испричала и да он држи ћеркицу од осам година годинама затворену у стану на Звездари. Ћеркицу је, како је навела И.Л. осумњичени добио у браку са другом женом - каже извор.

Фото: Новости

 

БОНУС ВИДЕО:

ДЕТАЉИ ПОЖАРА У КИКИНДИ: Настрадале особе живеле у кући кратко, познат и узрок

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".