Млада звезда је испричала када је публика имала први пут прилику да  је упозна: 

- Први пут јавност је имала прилику да ме упозна када сам имала 19 година. То је био дует са мојом мамом Слађом "Уникат". Та песма је веома добро прошла код публике, тако да сам имала добру подлогу да наставим даље. Међутим после тога сам остала у другом стању и одлучила сам да се у потпуности посветим свом детету. У музичке воде сам се вратила пре пар година и наставила после дуже паузе.

Фото: В. Данилов

 

Таленат је очигледно наследила од родитеља, а поред певања се такође бави и глумом. 

- Поред певања се, такође, бавим и глумом од своје 11. године. Можда ми је то и већи таленат од певања, много ми је криво што никад нисам покушала да упишем факултет Драмских уметности. Морам рећи да на коју год се аудицију пријавим добијем главну улогу. Ваљда људи препознају таленат. Била сам главна женска улога у представи "Путујуће позориште Шопаловић" која је одржана у Театру Вук. Такође сам учествовала у пар домаћих филмова, где ми је најлепше искуство било у филму "Зоне Замфирова 2" - тврди Силвиа Ђогани и додаје да бити дете познатих родитеља има и своје мане али и предности:

Наследница Ђоганијевих испричала је то како је одрастати као дете  познатих родитеља: 

- Бити дете познатих родитеља има и својих мана и предности. Мане су у томе јер људи много више очекују, баш зато што родитељи већ имају изграђену каријеру и ти као да треба то да наставиш њиховим стопама, али у ствари ти почињеш као и сви други, не можеш да будеш на том нивоу зато што су и они сами некада били почетници. Људи их гледају у овом моменту када нижу успехе и хитове. Предности су то, наравно, зато што у самом старту имаш познато презиме и контакте и лакше ти је у раду - истиче певачица која каже да јој је мама Слађа Делибашић највећа подршка и да јој много више помаже од оца Ђолета Ђоганија:

Фото: ATA Images

 

Када су у питању пројекти, Силвиа тврди да јој Слађа више помаже: 

- Мама ми више помаже него тата, увек преслуша са мном песму која ми је понуђена, ангажује се око свега, како би што боље испао пројекат. Такође, када сам тек кренула да наступам са бендом, она је била та која ми је много помогла у прављењу репертоара. Сада више не, извештила сам се, пратим све и уходана сам за то шта ми лежи, а шта би требало да избегавам. На самом почетку ми је највише мама помогла, а тата ми се не меша у каријеру.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: