Бик

Бикове очекују велике понуде, пријатни састанци. Они могу на најбољи могући начин оптимизовати све своје радно време. Могу очекивати неке проблеме и невоље, али ће то лако решити, извући из тога корист и преокренути ситуацију на боље. Највише успеха имаћете на пољу финансија. Њихова креативност ће им помоћи да створе нешто ново, брже изађу из тешких ситуација. Савет и помоћ пријатеља је њихов "спас" али највише верујте у себе и слушајте интуицију, новац пристиже!

Фото: Профимедиа

 

Ваге

Ваге очекује време када ће вам новац тећи попут реке. Што се више будете трудили, остварићете више финансијксих победа и успеха. Звезде су ове недеље на вашој страни, посебно када је реч о финансијама. Људи око вас ће очекивати помоћ и подршку, а запамтите једно - ако дајете, добићете. Универзум и звезде подржавају Ваге, па ће се њихова помоћ другима показати као велики успех.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Постоје три поуздана начина да привучете срећу и новац у свој живот - будите своји, радите оно што најбоље умете и пажљиво планирајте. Ове недеље бићете двоструко ефикаснији. Стрелчеви би требало да престану да измишљају нешто ново и да се фокусирају на оно што најбоље знају да раде, јер новац стиже у том домену. Успех од 20. до 26. године доноси прилив обиља, па астролози саветују људе у овом знаку да се потпуно удубе у посао. Могућ је чак и позив на службена путовања, које може да вам отвори многе могућности, преноси Најжена.

БОНУС ВИДЕО: