Брачни пар Тејлор и Џастин Васу из Калифорније, који је на директорској позицији у једној ИТ фирми, сматрају да би било врло неодговорно да у овом тренутку добију децу, а заједно су већ шест година. Истичу да не желе да буду очајни, јер добијање наследника изискује много одрицања, као и велика финансијска средства, те они сада нису спремни на такву врсту жртве.

Са друге стране, откривају да имају секс 4 пута недељно, спавају ноћу као бебе, викенде проводе ленчарећи и редовно путују. Себе су етикетирали као ДИНКС, што је на енглеском скраћеница за „дуал инцоме но кидс“ (двоструки приход без деце).

Мада имају став да стање на рачуну умногоме одређује и тренутак добијања потомства, они ипак не штеде за то, већ за кућу која им се много свиђа. Такође, Тејлор признаје да се плаши промена које дете доноси у односу између супружника.

Foto: Instagram printcsreen/DailyMail

 

 

- Вец́ина људи каже да ти је живот готов кад добијеш децу. Зато их ни не желимо. Људи ми некад набијају кривицу кад ми причају да ми биолошки сат откуцава. Ја им кажем – ви сте бесни због последица својих поступака, не желим да будем очајна као ви. Можемо да радимо шта год хоц́емо, кад год желимо, и не желим да одустанемо од тога - рекла је Тејлор.

Са Џастином је отпочела романсу још на колеџу 2017. Од тада су нераздвојни и никада нису помишљали да напусте једно друго. Венчали су се у јуну прошле године. Међутим, уопште не резмишљају о томе да добију бебу.

- Изгубили смо две године живота због ковида. Обоје волимо да путујемо – то је одувек била основа наше везе. Сада свет поново функционише, желимо да посетимо сва места која смо пропустили - објашњава.

И додаје да би им дете тренутно било само сметња у остваривању њихових планова и исуњавању великих жеља, будући да имају на уму ове године да посете: Мексико, Колорадо, Јуту, Тексас, Њујорк, Италију...

- Ретко ц́ете видети пар са новорођенчетом који путује на Тахити. Клинци су потпуно зависни од тебе - искрена је Тејлор.

И признаје да још увек није спремна да постане мајка, већ жели и даље да ужива са својим суругом. Верује да то што и даље нису добили дете им помаже да задрже њихов страствен однос.

- Када добијете децу, ваши викенди су готови, заборавите на вечерње изласке, а интимност одлази у тоалет. Навикли смо да имамо редован и врло узбудљив секс. Финансијски и психички нисмо спремни. И даље желим да проводим време и да се забавим са својим мужем. Тренутно заиста уживамо што смо млади и заљубљени, и не осец́амо потребу да имамо децу у скорије време - закључила је.

(Стил)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".