- Потрага за њим је била расписана 24. марта, ухапшен је четири дана касније на Карабурми помоћу базних станица мобилног телефона - рекао је саговорник из истраге овог случаја за медије.

Као што је већ раније тужилаштво саопштило, Пашајлић се сумњичи да је извршио кривична дела насиље у породици, противправно лишење слободе на штету невенчане супруге, као и кривична дела запуштање и злостављање малолетног лица и кршење породичних обавеза у односу на дете.

У року од 48 часова осумњичени ће изнети одбрану пред тужиоцем, након чега ће бити предузете све неопходне доказне радње у циљу утврђивања свих наведених кривичних дела која се осумњиченом стављају на терет. Након саслушања тужилаштво ће обавестити јавност о даљем току поступка.

Фото: Новости

 

 

Фото: Новости

 

Осмогодишња девојчица која је пронађена у стану на Звездари у тешком стању које је последица дугог занемаривања.

Случај је откривен када је Ивана Л. са видним тешким повредама на лицу отишла у полицијску станицу и супруга Уроша Пашајлића пријавила полицији.

Фото: Друштвене мреже

 

Она је тада рекла и да Пашајлић дуже време своју ћерку држи као роба, а полиција је дете пронашла у тешком стању. "Отац из пакла" ухапшен је јуче у изнајмљеном стану на Карабурми.

БОНУС ВИДЕО:

ДЕТАЉИ ПОЖАРА У КИКИНДИ: Настрадале особе живеле у кући кратко, познат и узрок

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".