- Potraga za njim je bila raspisana 24. marta, uhapšen je četiri dana kasnije na Karaburmi pomoću baznih stanica mobilnog telefona - rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja za medije.

Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo, Pašajlić se sumnjiči da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete.

U roku od 48 časova osumnjičeni će izneti odbranu pred tužiocem, nakon čega će biti preduzete sve neophodne dokazne radnje u cilju utvrđivanja svih navedenih krivičnih dela koja se osumnjičenom stavljaju na teret. Nakon saslušanja tužilaštvo će obavestiti javnost o daljem toku postupka.

Foto: Novosti

 

 

Foto: Novosti

 

Osmogodišnja devojčica koja je pronađena u stanu na Zvezdari u teškom stanju koje je posledica dugog zanemarivanja.

Slučaj je otkriven kada je Ivana L. sa vidnim teškim povredama na licu otišla u policijsku stanicu i supruga Uroša Pašajlića prijavila policiji.

Foto: Društvene mreže

 

Ona je tada rekla i da Pašajlić duže vreme svoju ćerku drži kao roba, a policija je dete pronašla u teškom stanju. "Otac iz pakla" uhapšen je juče u iznajmljenom stanu na Karaburmi.

BONUS VIDEO:

DETALJI POŽARA U KIKINDI: Nastradale osobe živele u kući kratko, poznat i uzrok

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".