- Улицом хода као зомби, дете ни не зна како изгледа - овим речима причају комшије и познаници Невене Т. мајке осмогодишње девојчице Л. П. коју је, како се сумња, отац годинама држао заточену.

- Невена је живела у стану на Миријеву са њим пре него што је затруднела. Кад се породила, тад су се растали а после неколико година он је добио старатељство над девојчицом - рекле су комшије у разговору за медије.

Како наводе, Невена није знала где се налази њен бивши партнер са њиховим дететом.

- Стално се жалила како јој Урош не да да види дете. Последњи пут је ћерку видела када је девојчица имала 2 или 3 године и то у Звечанској. Невена чак ни не зна како девојчица сада изгледа - објашњавају они.

Према њиховим речима, тачно је да је била насилна према њеној мајци и то у периоду када је, како наводе, конзумирала наркотике.

- Мајка јој је умрла, има и сестру али она не зна где је. Од када јој је мајка умрла остала је да живи у овом стану, али нема ни струју ни воду. Немамо појма од чега живи јер нигде не ради, можемо само да нагађамо - објашњавају они.

Саговорници објашњавају да ноћу из Невениног стана чују крике.

- Чује се ломљава у стану, као да неко лупа на врата - објашњавају они.

Како наводе саговорници, Невена сада "улицом хода као зомби".

"Урош био јако дрзак"

- Не зна где је лево, а где десно. Овде је некада свраћао и Урош, али био је јако дрзак и безобразан према свима. То је најблаже што можемо да кажемо за таквог човека - наводе наши саговорници.

Комшије Невене тврде да она сада има новог партнера "који је сређен и уредан".

Такође, комшије и познаници Уроша такође тврде да Невена није могла да види ћерку и да јој он то није допуштао.

- Седела је по степеницама у згради, молила за цигаре, он ју је избацивао напоље. Страшне сцене смо виђали и пријављивали - кажу комшије.

Хапшење и истрага

Подсетимо, Урош Пашајлић ухапшен је јуче на Карабурми у штек стану код пријатеља који је такође познат по проблематичном понашању.

Он ће сутра бити саслушан пред Првим основним јавним тужилаштвом.

Како смо раније писали, језив случај злостављања детета откривен је пре четири дана када је Београђанка И. Л. пријавила полицијској станици Палилула да ју је невенчани муж Пашајлић брутално тукао, као и да већ дуже време држи своју ћеркицу као роба.

Жена је имала видљиве повреде, а према првим информацијама изјавила је да ју је невенчани супруг главом ударио у нос и да је тако задобила прелом.

- Она је испричала да ју је ударио главом у главу и да мисли да јој је сломио нос. Тада је испричала и да он држи ћеркицу од осам година годинама затворену у стану на Звездари. Ћеркицу је, како је навела И. Л, осумњичени добио у браку са другом женом - каже извор за медије.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: