Прелепа глумица се преселила на Врачар код Марка који је већ дуже време подстанар. О Анђелки нове комшије имају само речи хвале:

- Доселила се скоро са сином код Марка. Изгледају срећно, а што се трудноће тиче, све иде како треба, више од тога не смем да причам - каже Анђелкина пријатељица.

Анђелка је на трудничком боловању, а како је у осмом месецу, одлучила је да отпутује у Грчку да се одмори: 

- Сретали смо је, али нисмо причали. Сада је на путовању, зна да јој после неко време нема мрдања неко време док беба не оснажи. Увек се јави и остале комшије са којима се дружим ми кажу да се увек насмеје и поздрави их - рекао је господин из зграде у којој глумица станује, а његова супруга је додала:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

 

- Сво троје изгледају као срећна породица и то и јесу. Колико сам видела, Марко је диван према њеном сину, а и он је добар дечак, брзо је прихватио и прилагодио се, колико могу да приметим. Њих двојицу понекад виђам и саме да се враћају, он га покупи из школе. Према речима људи који познају овај новопечени пар, кућне помоћнице немају, као ни дадиљу.

Комшије су виделе глумицу како сама одлази у набавку и проводе време заједно:

- Сама одлази у продавницу када купују ситнице, а са њим долази када треба да се купује на велико и да се тегли, што се каже. Док је трајала афера када се открило да су заједно, ретко су излазили. Сада је лудило прошло.

У једној продавници су потврдили да се глумица преселила: 

- Рекла ми је колегиница из друге смене да нам се Анђелка уселила у крај. Каже да пазари код нас, углавном су то сокови- рекао је трговац поменуте радње.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: