Приликом једног обраћања навео је да је већ 4 године у поменутој вери и да му је ово четврти Рамазан који слави и то баш у Меки.

Драгојевић се у "Премијера Викенд Специјалу" укључио уживо и први пут јавно проговорио о свему.

- Налазим се у Саудијској Арабији, у Меки, где Алах позива робове своје, наравно само оне које хоће. Овде сам пар дана и осећај је невероватан. Ово је Алахова кућа, мене је позвао. Овде сам са браћом и сестрама из Новог Пазара, из Босне и Херцеговине... Овде смо клањали. Сваки муслиман треба да дође овде, али није лако - почео је Дејан и додао:

- И плаче ти се и смеје ти се. Овде не сме да се носи ништа што је кројено и шивено, испод немаш ништа, тако једино смеш да уђеш овде, то су као два пешкира спојена. Овде намаз вреди јако много и то је најбоље што можете да урадите. Нисам имао потребу да причам о Исламу. Људи ме не би разумели, ово се у тренутку десило, да размишљам да дођем овде.

Фото: Јутјуб принтскрин/Дејан Драгојевић

 

 

Он је открио и да ли је испратио све шта се писало о њему након што је признао да је муслиманске вероисповести.

- Постим и не читам све шта с пише. Ја сам се вратио Ислму пре четири године. Нико не може да те натра на то. Моја одлука је била. Зашто бих морао да причам на силу? Када сам осетио од срца да треба да причам да сам муслиман, то сам урадио. Клањао сам у ријалитију. Никада нисам прескако, неки су знали, неки нису. Волим што сам муслиман - открио је Дејан.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".