Софија Уна Манић напустила је недавно ријалити програм "Задруга 6" и одмах се активирала на друштвеним мрежама.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

 

Наиме, Софија је у Белој кући важила за једну од најлепших задругарки и она својим понашањем није обрукала своју породицу, већ је из ријалитија изашла подигнуте главе.

Међутим, када се погледа Инстаграм профил Софије Уне, њене слике су и више него провокативне, а од њене последње вреле слике, коју је објавила пре нешто више од годину дана многима падају вилице.

Фото: Инстаграм принтскрин/тајнинатајна

 

 

Софија Уна позирала је на степеницама, у провидним црним чарапама, док горе није имала ништа и груди је покрила само рукама, те је покренула гомилу коментара.

 

Међутим велику пажњу привукао је и Вујадин Савић који јој је лајковао слику, а многи су коментарисали на мрежама да Мирки Васиљевић неће бити добро када види поступак њеног супруга.

Међутим, бивша ријалити учесница се огласила за медије, те је објаснила у каквом је односу са Вујадином:

Фото: АТА имагес

 

 

- Што се тиче Вујадина, хвала му на комплиментима. Он и његов отац су наши цењени спортисти и ја их сама ценим. Мислим да Вујадин има укуса, с обзиром да му је жена једна од наших најлепших глумица - рекла је Софија Уна.

Да подсетимо, популарна глумица Мирка Васиљевић већ једанаест година у емотивној вези је са фудбалером Вујадином Савићем, са којим има четворо деце.