Sofija Una Manić napustila je nedavno rijaliti program "Zadruga 6" i odmah se aktivirala na društvenim mrežama.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

Naime, Sofija je u Beloj kući važila za jednu od najlepših zadrugarki i ona svojim ponašanjem nije obrukala svoju porodicu, već je iz rijalitija izašla podignute glave.

Međutim, kada se pogleda Instagram profil Sofije Une, njene slike su i više nego provokativne, a od njene poslednje vrele slike, koju je objavila pre nešto više od godinu dana mnogima padaju vilice.

Foto: Instagram printskrin/tajninatajna

 

 

Sofija Una pozirala je na stepenicama, u providnim crnim čarapama, dok gore nije imala ništa i grudi je pokrila samo rukama, te je pokrenula gomilu komentara.

 

Međutim veliku pažnju privukao je i Vujadin Savić koji joj je lajkovao sliku, a mnogi su komentarisali na mrežama da Mirki Vasiljević neće biti dobro kada vidi postupak njenog supruga.

Međutim, bivša rijaliti učesnica se oglasila za medije, te je objasnila u kakvom je odnosu sa Vujadinom:

Foto: ATA images

 

 

- Što se tiče Vujadina, hvala mu na komplimentima. On i njegov otac su naši cenjeni sportisti i ja ih sama cenim. Mislim da Vujadin ima ukusa, s obzirom da mu je žena jedna od naših najlepših glumica - rekla je Sofija Una.

Da podsetimo, popularna glumica Mirka Vasiljević već jedanaest godina u emotivnoj vezi je sa fudbalerom Vujadinom Savićem, sa kojim ima četvoro dece.