Biznismen Dragan Aca Bulić bio je u vezi sa Anom Ćurčić zbog čega ga Zvezdan Slavnić ne podnosi, a sada će popularni zadrugar verovatno pobesneti kada sazna da je njegov najveći suparnik imao kontakt i sa Ksenijom Pajčin.

Foto: Printskrin/Jutjub/AmiG Show

 

 

O vezi Zvezdana i Ksenije mnogo se govorilo, a sada je Bulić potvrdio da je on imao lep susret sa Pajčinovom.

Podsetimo, Zvezdan je rekao da mu je navodno Ana svašta govorila o vezi sa Bulićem, te da ga zato ne podnosi, zbog tih svih priča, dok Ana demantuje da je išta loše pričala Slaviću o Aci.

Susret između Ksenije Pajčin i Ace Bulića dogodio se pre 15 godina u klubu "F6", a biznismen je otkrio da je Ksenija Pajčin tada bila specijalni gost. Kada ga je ugledala, Ksenija mu je otpevala pesmu specijalno za njega. 

Kako saznajemo, u pitanju je pesma od Cece Ražnatović ,,Dragane moj", a evo šta na sve to kaže Bulić:

Foto: D. Milovanović

 

 

- Sećam se tog susreta. Družili smo se tada Ksenija, Karamela i ja, žao mi je što joj se to desilo zaista - rekao je Bulić u emisiji "Bajke iz podzemlja" koju vodi Kristijan Golubović.

Bulić nije hteo dalje da komentariše, ali je potvrdio priče o poznanstvu s Ksenijom.

Foto: Nemanja Kostić, Jutjub printskrin/Zadruga Official, MUP

 

 

- Sada možda nije ni primereno da pričam o Kseniji, zbog svega što se i priča u Zadruzi o njoj, ali da, to se desilo te večeri. Ali razumete me, ne bih da sada iznosim neke priče, jer ta tema je bila aktuelna u Zadruzi - rekao je Aca aludirajući na Slavnića, koji se hvalio poznavanjem Pajčinove.

(Republika.rs)