- Šta će vam doneti Rajsko ostrvo? - upitao je Darko.

- Pre svega neku dobru energiju, da se iskuliramo na par dana posle svega ovoga. Naš odnos je tu najbitniji. Ili tako dobro uživam sa njom ili sam sebe krivim što sam je upoznao, kod nas nema ništa između. Nikako nema te sredine kao u drugim odnosima. NJoj treba da bude bitan njen stav, a ne šta će neko drugi da kaže. Ona nema trenutno svoj stav - pričao je Zola.

- Rekao sam joj da ne želim uopšte da ona ulazi u apartman. Kad god me spomene Marija doviđenja prijatno. Voleo bih da se naš odnos završi na način o kome mi maštamo - kazao je Zola.

- Koji su to vaši snovi? - glasilo je pitanje.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Zadruga Official

 

- Moja i njena želja je da posetimo tu Ameriku. Ja volim NBA ligu, voleli bismo da posetimo Las Vegas, obzirom da se vodila da polemika o kocki. Mikica mi je toliko pričao o tome, mene je to toliko privuklo. Stvarno imam tu želju. Pa slećemo avionom. To su neke stvari o kojima mi maštamo. Bolje mi je to nego da ovde izlazim po splavovima. - pričao je Zola.

- Što se tiče dubljeg našeg odnosa, to su neke stvari gde treba da sednemo i ozbiljno pričamo, rekao sam već ili će biti svadbe ili ćemo odsvirati kraj - rekao je Zola.

- Večeras smo legli i budimo se, konstatovali smo da smo i ona i ja sanjali jedan te isti san. Neverovatno šta nam se dešava. Jasno je da sam ja pored nje najraspoloženiji. Srećan sam kad sam pored nje. I ona kad je sa mnom, nema ni ona greške - rekao je Zola.

BONUS VIDEO: