Основне студије завршио је на Економском факултету Универзитета Црне Горе, са просечном оценом 10 и био је студент генерације, преносе домаћи медији.

Јаков је релативно ново лице на политичкој сцени Црне Горе - има тек 37 година, нешто мање него што траје каријера његовог противкандидата Ђукановића. Овај политичар јавности је постао познат као министар економског развоја у Влади Здравка Кривокапића, као и кандидат за градоначелника Подгорице.

Отац троје деце

И док се о његовом професионалном путу и напредовању много тога зна, Милатовић је приватни живот пажљиво скривао од очију јавности. Ипак, неки основни подаци су познати свима - његова супруга зове се Милена, а заједно имају троје деце, ћеркице Сару и Ану и сина Давида.

Милатовић се на свом Инстаграм профилу повремено дели породичне фотографије са различитих путовања и других лепих прилика. Он је на неке од политичких скупова водио не само супругу Милену, већ и децу, а они су такође и део промотивних спотова у његовој кампањи.

Фото: Инстаграм принтскрин/jakov_milatovic

 

Фото: Инстаграм принтскрин/jakov_milatovic

 

- Милена, деца и ја смо навикли да викендом купујемо на пијаци, а онда да заједно спремамо ручак. То је наш породични ритуал - написао је он једном приликом на Инстаграму.

БОНУС ВИДЕО:

ЦРНА ГОРА СЕ ОПРАШТА ОД МИЛА: Славља уз ватромет у Подгорици, Бару, Пљевљима...

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".