Наиме, 27. марта ове године, Драган је у истом дану добио али и изгубио највољеније особе. Супруга му је на свет донела сина Николу, међутим убрзо након порођаја обављеног код куће је нажалост преминула. Сада је све у рукама Драгана, који је након губитка супруге, сада се суочава с још већим изазовом, како и на који начин прехранити целу породицу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Kozarski Vjesnik

 

"Она је родила код нас у кући, онда је била слаба. Одмах смо је одвезли у болницу, међутим у болници нису могли ништа да ураде јер је на путу ка тамо преминула" - рекао је Драган који није запослен, и који је додао да му је сваки динар потребна, јер мора бринути о деци, а како каже и дугови за струју и кредит су велики.

Највећи ослонац за децу и Драгана јесте његова мајка Љубица, која се због ове немиле ситуације која је задесила породицу Штиковић одлучила да помогне колико год је у њеној моћи.

"Борићу се до краја. Највише је потребна храна и одећа за децу", рекла је мајка за Јутјуб канал Козарски Вјесник.

Фото: Јутјуб принтскрин/Kozarski Vjesnik

 

У општинској управи у Оштрој Луци кажу да им је познат случај породице Штиковац и да су им и до сада помагали. Наводе да су им за смештај уступили објекат некадашње школе који је реновиран.

"Нама се службено још није обратио са захтевом, али ту је наша воља да исплатимо трошкове погребне опреме и колико можемо да помажемо, помагаћемо", река је Марица Мајкић, радница Општинске управе Оштра Лука.

Акцију помоћи покренули су и мештани ове општине, који за породицу Штиковац имају само речи хвале.

Свакако, Драган не планира да се преда.

"Борићу се за децу колико год будем могао. За њих се живи" поручио је Штиковац.

(Козарски Вјесник)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".