Наиме, Светлана Цеца Ражнатовић отворено је говорила о времену када је имала озбиљних проблема са хормонима, због чега је изгледало као да се угојила чак десетак килограма. Тада је слушала своје тело, уз савет лекара и адекватну терапију повратила је своје здравље и линију, а о борби са болешћу отворено је говорила.

- Изгледало је као да сам се страшно угојила. Како сам средила тај здравствени проблем, мени се одједном вратило моје тело и сви су ми рекли да сам се преполовила. Имам неки женски хормонски дисбаланс, није ништа страшно. То је женска фаза од годину дана. Све се издешавало током 2015. и 2016. године. Тело ми је сигнализирало да са мном нешто није у реду. Када сам приметила симптоме одмах сам се обратила лекару. Све сам регулисала и нисам више отицала. То отицање ми је био највећи проблем. Саветујем свима да чим примете да им нешто са здрављем није у реду или неку промену на телу, да оду код доктора. Заиста више не бих причала на ту тему ипак је то моја интима и не желим да баш све излази у јавност - испричала је Цеца својевремено за медије.


Од тада па до данас здравствено стање Светлане Цеце Ражнатовић у најбољем је реду, а она заиста изгледа боље него икад пре. Поред редовних терапија, она је изменила своју исхрану, отпочела са редовним тренинзима и сада у своме телу и здрављу ужива у потпуности.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".