Наиме, фолкер је морао да мирује како не би дошло до компликација, што он није испоштовао, па је дошло до крварења и морао је поново у болницу.

Главни разлог због ког је Дарко крварио и завршио у болници је тај што није слушао инструкције лекара и водио је живот који није типичан за његово стање. Није се пазио и није марио за своје здравље након операције, што се одразило на крварење и смештање у болницу, пише Блиц.

Иначе, Дарко је синоћ држао лајв на свом Инстаграм профилу док је лежао у болничком кревету, а друштво му је правила супруга Каћа.

Дарко је у једном тренутку јаукао од болова, а открио је шта се десило, а многи су приметили колико је блед и исцрпљен.

- Морам да будем овде док се не смири крварење. Не могу да устанем. Бићу добро, ја се надам, биће све океј. Био сам мало немиран, доктори су све добро одрадили - рекао је Дарко, а у једном јаукао од болова док се смејао.

Фото: Принтскрин Инстаграм/darkolazicofficial

 

Подсетимо, ово није једина операција коју је Дарко имао. Он је пре две године открио како је успео да скине 95 килограма. Наиме, његова највећа тежина била је 165 килограма, док је сада разлика евидентна.

- Увек сам био гојазан и склон гојазношћу. После несреће сам седам месеци био у колицима и нисам се кретао. И пре несреће сам био гојазан, али никада нисам прешао 120 килограма - рекао је Лазић и додао:

- Смршао сам укупно 95 килограма, а највише сам имао 165. Смршао сам операцијом смањивања желуца. После годину дана све смем да једем, али је проблем што ја не могу и то је проблем. Поједем два, три залогаја и ја сам сит. Не могу више од тога да поједем - закључио је он за јутарњи програм на "Хепију".

БОНУС ВИДЕО:

ПОГРЕШНИ РАДЕ НАЈБОЉЕ: Барбара Бобак признала да ли је некада била погрешан избор

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".