Цену ноћ су се поново Звездан Славнић и Ана Ћурчић свађали препуцавали, а у једнем тренутку сатерао је Ану у ћошак, те ју је напао у спаваћој соби и од ње тражио потврду да је добар човек.

Ана, преплашена на смрт, почела је да дрхти, молећи Звездана да се помери од ње, али је он то одбијао. У једном тренутку јој је запретио да ће донети нож и да ће је силом натерати да призна да ли је или пак није добар човек.

- Ево, ја ћу да донесем нож и уценићу те да кажеш да ли сам човек или нисам! Ево, уценићу те! - запретио је Звездан.

- Зашто не можеш мене да испоштујеш? - узвратила је преплашено Ана.

- Не морам! Не морам, ниси ни ти мене! - одбрусио је Славнић.

Славнић се унео Ани у једном тренутку у лице, на шта је она бурно реаговала. Ћурчићева се препала због нагле промене Славнића, па је покушавала да се склони од њега.

-Ти си ушла овде као највећи цинкарош, лагала си своју децу, ко ће теби да верује када си рођену децу слагала за паре - викао је Звездан.

-Шта си нервозан, ти мене никада ниси волео, уништио си ме Звездане - говорила је Ана.

-Теби човек не може ни за шта да верује, ти причаш лажи о мени, а идеш ми на ку*ац. Зашто се користиш је*еним кодексима, када ти ниси ни уличарк ни бандити, ти мене провоцираш, а добијаш овде јер ме боли - упитао је Звездан.

-Ја имам право на своје мишљење, и кодекси су за све, а не само за улицу. Шта ти хоћеш од мене више, шта да престанем? - упитала је Ана.

-Не вичи, спусти лопту - говорио је Звездан.

-Мене је срамота да сам икада била твоја, мени је лоше када ти чујем глас, не могу да те гледам - говорила је Ана.

 

 

 

-Иди кући, ако будеш остала ја ћу тек да те разваљујем. Ти и ја смо завршили, шта год да је било, било је, ниси битна више. Ти не можеш ништа да урадиш - наставио је Звездан,

-Ти претићш Зорици, немаш право да јој говориш било шта, она мене не саветује, она покушава да спусти лопту. Уништена сам тотално захваљујући теби - причала је Ана.

- Што ти ниси срећна што си отишла. Ти си зло, ово што ти радиш је лоше, бодеш ме ножевима, е сада ћу ај да узмем нож да сечем вене - претио је Звездан али то није урадио.

- Шта сам ја сада урадила, ти мене оптужујеш за све, а ово што ти радиш мени. Оставиа ме, ја желим да одем од тебе, ја тебе не дирам - говорила је Ана и покушавала да се склони од Звездана, али јој он није дао.

- Што ти ниси због мојих и наших пријатеља ћутала - говорио је Звездан.

- Ти бре ниси нормалан, иди лечи се - говорила је Ана.

- Ти би се сутра помирила са мном, сви то знају, врати се назад, пи*ко једна, признај бре шта је твоја поента са мном - викао је Звездан а Ана је кренула да бежи од њега.

Ана Ћурчић након што је успела да побегне од Звездана Славнића, завршила је испред капије импозантног имања у Шимановцима, а обезбеђење се одмах појавило због напете ситуације.

Ана је желела да је продукција изведе, јер се препала од Славнића и желела да је продукција изведе, јер се препала од Славнића. Обезбеђење све време било у припраности, тако да није могло доћи до физичког обрачуна бивших партнера.

 

 

Међутим, Славнић јој није дао мира ни секунде, па јој је све време пребацивао, док је Ана покушавала да се смири. Потом га је поново опоменула да се склони од ње, али он је то потпуно ноншалантно кулирао.

- Склони се, нећу да причам са тобом! Склони се, да бих могла да прођем! Нећу да те гледам - понављала је Ана, док јој је Звездан контрирао.

БОНУС ВИДЕО

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".