Више јавно тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против држављанина Босне и Херцеговине Бојана Т. (39) због сумње да је неовлашћено ради даље продаје, држао више од 2.7 килограма кокаина.

Оптужницом, која је предата Вишем суду у Београду на одлуку о потврђивању, окривљеном се на терет ставља кривично дело Неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Тужилаштво је предложило суду да Бојану Т. продужи притвор због опасности од бекства и да не би у кратком временском периоду поновио кривично дело.

Полиција је претресом стана у којем је осумњичени непријављено боравио пронашла укупно 2.759,78 грама кокаина, вагицу за прецизно мерење, као и 70.000 евра за које се сумња да су стечени продајом наркотика.

Како незванично сазнаје Блиц, осумњичени је ухапшен на Новом Београду 12. фебруара ове године, када је, пошто је угледао полицијске службенике Интервентне јединице 92 почео да бежи и том приликом прогутао неколико ПВЦ кесица са кокаином, али су га полицијски службеници сустигли и лишили слободе.

Након тога је обављен претрес стана у којем је пронађена опојна дрога и новац.

Осумњиченом је током претреса позлило па је повратио две кесице са кокаином, након чега му је указана лекарска помоћ.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".