Водитељка Сузана Манчић отворила је душу и открила до сада непознате детаље из свог приватног живота.

Водитељка је рекла да је човек од речи, па признала шкакљиве детаље.

- Ја сам човек од речи. Има један који ме неће сачекати никад, није јавна личност да би се знало. Жив је, познат је једном делу јавности, никад се није оженио и неће се оженити - прича Сузана, а онда открила да су мушкарци остављали своје жене због ње.

- Неки су остављали своје жене због мене. Били су то сјајни људи. Не виђам ја те жене, али то ти је живот. Била сам заљубљена, али нисам била свесна тих последица, била сам млада. Моја судбина је била таква да су мушкарци падали на колена преда мном, а да се нисам посебно трудила.

- Моја мама је највише патила због мене (смех). Два пута сам стала на луди камен, нисам се саплела. Први пут кад сам се удала, удала сам се из велике љубави, имам две дивне ћерке, а кад је та љубав престала растали смо се. Писало се свашта. До сада нисам нашла толико доброг човека као што је мој муж. То је љубав на даљину, 21 годину смо заједно, проводимо викенде заједно, летовања, зимовања. Рекла сам му да никада нећу бити његова породица, али ми смо пар, феноменалан пар. Породица је она заједница која има заједничку децу. У односу на мене је имућан, и први и други пут сам ја запросила свога мужа - прича Сузана.

Осврнула се и на свој најтежи период у животу када је њен интимни видео снимак из спаваће собе испливао у јавност.

- Најтужнији дан је онај дан када се осећаш разапет пред јавношћу, када те страх да изађеш на улицу, али хвала Богу, да ти Бог да снаге и разума да то превазиђеш да сачуваш своје здравље, своје име и да се не сломиш потпуно. Јавност ме осудила, много сам плакала, али време учини своје и сам у себи то превазиђеш некако. Људи полако почну да те гледају другим очима, као некада. Људи су ме тада гледали ужаснуто, као да сам убила некога. То је иза мене, не волим о томе да причам, то је историја - закључила је Сузана Манчић у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".