Фронтмен групе "Зана" Зоран Жика Живановић постао је деда други пут, његова ћерка се породила пре седам дана.

Наиме, порођај је протекао у најбољем реду, они су већ напустили породилиште, а Марија је на свет донела девојчицу.

Жика Зана који је овај надимак добио по чувеној групи "Зана" која је од 1979. на музичкој сцени, има две ћерке Тамару и Марију које је добио са бившом супругом.


Марија се 2015. удала у Београду за Душана Савића (узела је његово презме) и то 12. септембра на свој 28. рођендан (после венчања уследио је медени месец у Паризу), а 2017. је са супругом добила сина Филипа.

– Морам признати да првих месец-два нисам био свестан улоге коју ми је живот доделио, да сам постао деда. Сада уживам у сваком моменту проведеном поред Филипа, радујем се сваком његовом осмеху. Нестрпљиво чекам прве кораке, речи. Једном сам чак сањао да је прво што је изговорио било: “Деда Жика!” Душан је зет каквог сваки таст може пожелети. Стабилан је, изгара за породицу, али његово навијачко опредељење квари општу слику. Шалим се, наравно. Срећан сам када видим унука, кћерку и зета. То је оно што зовем срећа из уџбеника. Имају свој пут, држе се заједно, а ја сам ту да помогнем ако затреба. Свиђа ми се и то што од првог дана не дају да им се ико меша и говори како ће да иду кроз живот, испричао је поносни деда 2017.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".