- Мало је рећи да је било изазовно бити родитељ током овог периода. Данас смо се окупили да бисмо прославили празник. Спремање у последњи час... мало експериментисања... али били су толико срећни и угрејали мамино срце - написала је Хилариа у опису објаве.

"Родитељство би било интензивно док се суочавала са врло јавном ситуацијом око трагедије у којој је учествовао њен супруг", "Подршка за вашу породицу", "Жена је мртва, а она се хвали да слави празник", "Мислим да није тренутак за славље", неки су од коментара.

Хиларија је фотографије објавила само неколико сати након што је у новом извештају откривено да су на снимању била још најмање три случајна испаљења из пиштоља пре него што је Хачинс убијена.

Ипак, неки коментари на Инстаграму показују саосећање и одобравање објављивања фотографија.

- Допуштате им да буду деца... Надала сам се да ћете наставити са традицијом. Иако сам сигурна да вам је сада најважније да сте сви заједно - гласи један од коментара.

- Све вас јако волим... Проћи кроз оно што ви пролазите, а и даље имати снаге за празнике... када ова деца буду гледала ово, сетиће се какви сте одлични родитељи.

- Ово што радите упркос свему што вам се догађа је дивно. Волим да гледам ове срећне и лепе објаве.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".