- Можеш ли да нам објасниш шта се јуче догодило у Нишу и како си успела да побегнеш? - гласило је питање.

- Ја сам требала да идем у Пећинце код нотара, имам преко 7, 8 тужби и онда сам морала да идем до Ниша, све сам до пола завршила. Када сам отишла пакао. Мама и тата ме нису пустили да се вратим, било ми је жао Золе. Закључали су ми сва врата, рекла ми је мама да ће да ме води да ми одреде пословну способност, да сам неспособна за рад, да никада више нећу да уђем у ријалити, да ће ми узети Жељка ако будем са Золом. Много смо се посвађале, чак сам је и полила кафом. Свашта ми је рекла за дете. Ненад ми је све време масирао ноге док сам спавала. Молио ме је за разговор, рекла сам му да немам о чему, нисам ни хтела да му дајем лажну наду. Он је њима као рођени брат, не иду нигде без њега - говорила је Миљана.

Фото Принтскрин/ ZadrugaOffical/ Н. Скендерија

 

 

- Нису ми дали ништа ни Жељку да купим, позвала сам сама такси да ме неко покупи. Попила сам лек, дошла сам себи, сама сам звала. Дошла сам без пара. Рекла сам да идем да се туширам и искочила кроз прозор. Онда сам купила неки сендвич на пумпи. Дошла сам овде сва погубљена. Сазнала сам да је старатељство на мами док сам ја овде. Ако ми га узму ја знам да следи пакао- рекла је Миљана па наставила.

- Таксиста ми је дао 20 динара да купим хлеб. Тата ме је звао, рекао ми је да се не секирам, да ће ме све чекати док се не вратим. Он не може да утиче на мајку. Дошла сам сва полупана. Кроз пакао сам прошла. Тата ми исто није добро, он има јако добру душу. Нисам стигла ни да причам са њим - наставила је она.

- Нисам срећна са Ненадом, боли ме што су га прихватили као део породице, сестре се нису поздравиле са мном, сви су љути. Чекамо да се пролепша време да имамо наш ријалити, да мало насмејемо људе. Цео живот сам стављала друге пре себе. Моја мајка мисли да сам ја крива за све, онда ја себе ставим по страни - казала је она.

- Ти си дословно побегла од куће за својом срећом? - упитала је Ивана.

- Тако је, одлучила сам да позовем такси да се вратим, на све могуће начине сам хтела да дођем овамо - завршила је Миљана.

БОНУС ВИДЕО: