Ћурчићева је одлучила да се повери Дрвету мудрусти и отпусти сва своја негативна осећања: 

Како си након претходне ноћи која је била пуна бурних дешавања?- упитало је Дрво Ану. 

- Добро сам, боље. Ноћас је било бурно, дешава се да је све превазишло границе. Стално се правдам и повлачим. Пре неко вече сам се баш сломила и била сам лоше. Мислим да моја деца дефинитивно не треба да гледају ово, као ни моја породица и пријатељи. Све своје ресурсе ћу за црним столом колико знам и умем, да се борим за себе, своју породицу и своју будућност. Надам се да ћу се до краја вратити на оно што сам некад била јер ово што сам сада и оно што сам последњих година била није Ана. Не желим да ме нико више заплашује, уцењује и окривљује за све. Да манипулише и зна моје слабе тачке. Ово је борба, па мој живот је у питању, а нема ништа вредније од тога и решила сам да покажем зубе. Ја за неког напољу имам да живим.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Шта те то највише повређује?

- Па то што сви људи, што ме представља онаквом каква нисам, што он зна каква јесам, што прави од мене, користи моју децу и удара ми на најслабију тачку. Боле ме његове приче, докле је спреман да иде и нема никакве људскости. Толико сам тога пружила да не знам како ни да објасним то, ударајући ме у моју најслабију тачку само ме подиже. Тешко ми падају све увреде и то што ради, али показује себе, ја себе. Он мени помиње његово дете, његову мајку, то је такво врзино коло које само ја могу да зауставим.

Синоћ је једно од питања било да га ти и даље волиш. Занима ме шта је са твојим осећањима?

- Ја сам са њим многе године провела, лепе, ружне, мање лепе тренутке. Свака веза садржи све то. Људи изостављају те чувене четири године затвора где смо доста радили на нашем односу. Зна он колико сам волела и давала и колико је болело. Ја сам неко ко може доста да истрпи и толерише. Немам ја осећања према њему, то је с почетка било и туге и патње за годинама, а сада ме више не боли кад видим њега и Анђелу, а болело ме је као и сваку жену. То питање ме је деморалисало. У емотивном смислу ме не занима. Сама себи говорим да је то човек који ме је уништио и којем сам се дала. Мени је интересантно што он заиста верује да бих му ја опростила. Престала сам да волим себе, а циљ ми је да се заволим.
Већина задругара мисли да ти намерно или случајно провоцираш Звездана да се он толико нервира?

- Задругари не знају наш живот. Ја нисам неко ко је имао право да са њим, било шта да се дешавало долазило је на оно како он хоће. Надам се да се види да он прави оно да би мене зауставио кад кренем вербално са њим. Оно је његова немоћ. Зна колико ме је заувек изгубио и жели да ме ућутка тиме. Ја се плашим и даље Дрво.

Шта мислиш о Звездановом и Анђелином односу?

- Ја ту ни са једне, ни са друге стране не видим ту ненормалну емоцију и љубав. Она је врло свесна шта је урадила па по сваку цену жели да опстану и покажу љубав до краја и заједно изађу, а за њега мислим да иде на карту да мене то боли, па жели да ми покаже да је срећан. Притом, веруј ми да је он свестан колико ме не занима у том смислу. Он мене жели да заустави у истини. Себе је показао као једног, показао је да је многе ставри што није. Он јесте неко ко жели да помогне, његове добре особине не могу да оспорим. Многе ствари за које сам препознавала, а сузбијао их је, а у понашању са мном их је показао овде. Свестан је да сам са њим прошла много, па зато прича и измишља о првом момку, мужу, поготово кад се враћа на децу.

БОНУС ВИДЕО: