Урош Ћертић, некадашњи учесник ријалитија "Задруга" дисквалификован је из такмичења, па је једно време провео у медијској илегали. 

Бивши каскадер и пријатељ Ане и Звездана дружио се са њима, а овај пут је критиковао Ану пошто се понаша контрадикторно у односу на понашање свог бившег мужа Звездана Славнића. 

Фото: ТВ Хепи принтскрин

 

- Звездана сам упознао пред "Задругу", мало смо се дружили, он и Ана су били кући код мене и ја код њих. Делили смо нека искуства, никад не бих рекао да између њих влада неко зло, деловали су као пар који је дуго заједно, смејали смо се, зезали, правили клопу. Ана га није оставила због Анђеле, већ због Александре. Делује ми као да је мало мама Звездану, мало повређена жена и жртва насиља. Не свиђа ми се што јој је ПР другарица Кије Коцкар, не свиђа ми се што је звала телефоном сваког ко је изашао из ријалитија пре њеног уласка, озбиљно се спремала. Не верујем никоме, искрено, превише ми је контрадикторности ту и нема логике - рекао је Урош.

Ћертић је веровао  да ће Анђела остати своја и да неће урадити оно што је сада урадила: 

- За Анђелу сам био спреман да дам десну руку да никад неће урадити ово што је урадила. Млада је, из малог места, на нивоу је неке девојке од 19 година из Београда. Хвалио сам њено учешће, па сам се запрепастио, а не разочарао. Упозорио сам је поруком: "Звездан се сад дружи с тобом да би преусмерио причу правог свиђања с њега и Алекс." Питала ме за кревет до мог, мало смо причали, провалио сам њу и Звездана како седе и кажу: "Замисли нама дају те судбинске лисице", а заправо су дали идеју и једва чекали, много је старији од ње.

Урош није порицао да је важио за једног од најоштријих учесника: 

- Јесам их урнисао бруталним излагањима и указивао на њихове лажи, мане, манипулације, шестоструке аршине. Ја сам соло играч, борио сам се против две трећине куће све време, никад лакше ми није било, искрено, било је физичког контакта, али тамо није тешко бити мудар. Имао сам одличне услове што се тиче свега, баш свега, неко с мојим условима и уговором би остао тамо 10 година.

фото: Принтскрин/Јутјуб/Задруга Оффициал

 

Такође, додао је шта су људи из ријалитија очекивали од њега: 

- Људи у ријалитију који вређају мог сина од две године не заслужују да будем фин, као што је рекао Брендон, ја сам тамо дошао с белом заставицом, ви сте мене добили таквог с вашим увредама и лажима. У мени има добар, лош, зао, Близанац сам у хороскопу, па кога пробуде. Тамо сам могао да им причам о Тому Крузу и Стивену Сигалу, али они нису хтели то, хтели су да вређају, да ми уринирају по Београду, па су ми уринирали и по кревету, али то су људи који дођу аутобусом "Ниш експреса", свирају "Три шешира" и и пишају у студентском парку. Било ме срамота да боравим с људима који не знају ко је Стив Џобс, статута у коју блеје 15 сати дневно.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: