Након што је ухапшена, јер је наводно покушала да прокријумчари 100 грама кокаина, Нина је један део казне одслужила у ЦЗ-у, а други део, у трајању од годину дана, у кућном притвору са наногицом.

Нина је сада истакла да није била ухапшена, како медији наводе, на аеродрому са одређеном количином кокаина код себе, већ да је разлог за то био њен тадашњи дечко. Она тврди како је ослобођена свих оптужби и како је све успела да наплати - да није за џабе била у затвору.

- Седела сам код куће болесна. Претходно вече сам изашла са једном нашом познатом певачицом, нећу рећи која пошто сада прича да ме не познаје па ћу испоштовати њену одлуку. Легла сам да спавам, кунем вам се ја сам мислила да ћу умрети - рекла је Нина па наставила.

- Пао је први снег, пошто сам била ухапшена још кад сам била клинка кад је пао први снег, од тад сваки пут кад падне први снег захвалим се Богу што сам на слободи и помолим се да све буде добро и здравље и генерално у животу па и то да останем на слободи - испричала је, па наставила.

 

 

- Легла сам да спавам кад су кренули да ми лупају на врата, мислила сам да је то тадашњи мој дечко, већ смо тада били раскинули мада ми је он рекао да се не растајемо да наставимо да живимо заједно. Пошто гола спавам, рекла сам му да има кључ и да сам отвори врата. Он и даље лупа и виче: "Нина обуци се". Рекла сам му да ме остави на миру и да нисмо више заједно. Устала сам и погледала на шпијунку и видела људе чудно обучене и њега испред њих. Обукла сам се и отворила врата, рекли су ми да се пакујем и да кренем са њима.

Причала је и о томе како јој је било у затвору. Истакла је да је срећна што је имала такве жене у соби које ће јој помоћи и бити ту уз њу и освестити је где се уопште налази.

- Нисам јела тамо храну, добијала сам пакете које сам делила са другарицама. Палила сам цигарету за цигаретом, смршала сам 15кг и имам проблема са штитном жлездом и инсулинском резистеницијом- одговорила је.

 

 

"Ријалити или затвор", упитали су је пратиоци у лајву, а она је одговорила:

- Ријалити је најгоре место где можете да будете. Била сам и у затворској лудници са једном девојком са којом сам била у соби да јој помогнем. Она је имала проблема па сам отишла са њом и чуваркама да видим шта се дешава тамо. Сви су пуштени, шетају се, гледају ме чудно. Нисам ја дошла код вас рекла сам им. Не до Бог никоме стварно, али горе је у Задрузи. Свака част ко може, ја не могу - завршила је Нина.

БОНУС ВИДЕО: