Nakon što je uhapšena, jer je navodno pokušala da prokrijumčari 100 grama kokaina, Nina je jedan deo kazne odslužila u CZ-u, a drugi deo, u trajanju od godinu dana, u kućnom pritvoru sa nanogicom.

Nina je sada istakla da nije bila uhapšena, kako mediji navode, na aerodromu sa određenom količinom kokaina kod sebe, već da je razlog za to bio njen tadašnji dečko. Ona tvrdi kako je oslobođena svih optužbi i kako je sve uspela da naplati - da nije za džabe bila u zatvoru.

- Sedela sam kod kuće bolesna. Prethodno veče sam izašla sa jednom našom poznatom pevačicom, neću reći koja pošto sada priča da me ne poznaje pa ću ispoštovati njenu odluku. Legla sam da spavam, kunem vam se ja sam mislila da ću umreti - rekla je Nina pa nastavila.

- Pao je prvi sneg, pošto sam bila uhapšena još kad sam bila klinka kad je pao prvi sneg, od tad svaki put kad padne prvi sneg zahvalim se Bogu što sam na slobodi i pomolim se da sve bude dobro i zdravlje i generalno u životu pa i to da ostanem na slobodi - ispričala je, pa nastavila.

 

 

- Legla sam da spavam kad su krenuli da mi lupaju na vrata, mislila sam da je to tadašnji moj dečko, već smo tada bili raskinuli mada mi je on rekao da se ne rastajemo da nastavimo da živimo zajedno. Pošto gola spavam, rekla sam mu da ima ključ i da sam otvori vrata. On i dalje lupa i viče: "Nina obuci se". Rekla sam mu da me ostavi na miru i da nismo više zajedno. Ustala sam i pogledala na špijunku i videla ljude čudno obučene i njega ispred njih. Obukla sam se i otvorila vrata, rekli su mi da se pakujem i da krenem sa njima.

Pričala je i o tome kako joj je bilo u zatvoru. Istakla je da je srećna što je imala takve žene u sobi koje će joj pomoći i biti tu uz nju i osvestiti je gde se uopšte nalazi.

- Nisam jela tamo hranu, dobijala sam pakete koje sam delila sa drugaricama. Palila sam cigaretu za cigaretom, smršala sam 15kg i imam problema sa štitnom žlezdom i insulinskom rezistenicijom- odgovorila je.

 

 

"Rijaliti ili zatvor", upitali su je pratioci u lajvu, a ona je odgovorila:

- Rijaliti je najgore mesto gde možete da budete. Bila sam i u zatvorskoj ludnici sa jednom devojkom sa kojom sam bila u sobi da joj pomognem. Ona je imala problema pa sam otišla sa njom i čuvarkama da vidim šta se dešava tamo. Svi su pušteni, šetaju se, gledaju me čudno. Nisam ja došla kod vas rekla sam im. Ne do Bog nikome stvarno, ali gore je u Zadruzi. Svaka čast ko može, ja ne mogu - završila je Nina.

BONUS VIDEO: